
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 3 - 4 Schweinsknochen geschnitten
- ½ Zwiebel mit Schale
- 800 g Schweinsschulter, ohne Knochen, ohne Schwarte in 3 Stücken (siehe Variation)
- 300 g Wurzelgemüse (Karotte, Sellerie, gelbe Rübe, Petersilienwurzel), in Stücken (4 cm)
- 2 TL Salz
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Pfefferkörner, schwarz
- ½ Bund Schnittlauch, frisch
- 5 cm Kren, frisch geschält, in Scheiben (1 cm)
- 1 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 - 2 EL Weißweinessig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 342 kcal / 1427 kJ
- Protein
- 42 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
Alternativní recepty
Gebackene Leberknödel
2sa
Kümmelbraten mit Serviettenknödeln und Erdäpfelsalat
3sa 10 dk
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1sa
Leberreis
35 dk
Waldviertler Knödel
1sa
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1sa 5 dk
Tafelspitz mit Semmelkren
1sa 20 dk
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1sa 40 dk
Gefülltes Brathenderl
1sa 45 dk
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 dk
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2sa 45 dk
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3sa