Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 3 - 4 Schweinsknochen, geschnitten
- ½ Zwiebel, mit Schale
- 800 g Schweinsschulter, ohne Knochen, ohne Schwarte, in 3 Stücken (siehe Variation)
- 300 g Wurzelgemüse (Karotte, Sellerie, gelbe Rübe, Petersilienwurzel), in Stücken (4 cm)
- 2 TL Salz
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Pfefferkörner, schwarz
- ½ Bund Schnittlauch, frisch
- 5 cm Kren, frisch, geschält, in Scheiben (1 cm)
- 1 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 - 2 EL Weißweinessig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1427 kJ / 342 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min
Fiakergulasch
2hod. 15min
Boef Stroganoff
50min
Apfelkren
40min
Wurstknödel
1h 20min
Rindsgulasch klassisch
3h 20min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2hod. 45min
Letscho
40min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min
Reisfleisch
2h 20min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min