Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 3 - 4 Schweinsknochen, geschnitten
- ½ Zwiebel, mit Schale
- 800 g Schweinsschulter, ohne Knochen, ohne Schwarte, in 3 Stücken (siehe Variation)
- 300 g Wurzelgemüse (Karotte, Sellerie, gelbe Rübe, Petersilienwurzel), in Stücken (4 cm)
- 2 TL Salz
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Pfefferkörner, schwarz
- ½ Bund Schnittlauch, frisch
- 5 cm Kren, frisch, geschält, in Scheiben (1 cm)
- 1 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 - 2 EL Weißweinessig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1427 kJ / 342 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Reisfleisch
2h 20min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40 min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7h 10 min
Dukatenbuchteln mit Kanarimilch
1h 50 min
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1h
Boef Stroganoff
50min
Rindsgulasch klassisch
3h 20min
Fiakergulasch
2h 15 min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1h 30 min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20 min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3h