Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200
g de cives, coupées en morceaux (réserver 2 tiges)
nebo 200 g d'oignons nouveaux coupés en morceaux (réserver 2 tiges) - 4 gousses d'ail
- 30 g de gingembre frais, pelé et coupé en morceaux
- 100 g de piments verts doux, coupés en rondelles
- 30 g d'huile d'olive
- 40 g de concentré de tomate
- 750 g de tomates, pelées, épépinées et concassées
- 100 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 6 chipolatas
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1619 kJ / 389 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 28 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Porc aux lentilles
1u. 20min
Rougail saucisse
50min
Cassoulet mexicain
35min
Rougail saucisse et riz
50min
Petit salé aux lentilles
1h 35min
Travers de porc à la moutarde
1u. 20min
Colombo de porc aux légumes
45 min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2u.
Filet mignon de porc façon vindaloo
30min
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Sauté de veau au chorizo
1u.
Echine au caramel, riz parfumé
1h 15min