
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200
g de cives coupées en morceaux (réserver 2 tiges)
nebo 200 g d'oignons nouveaux coupés en morceaux (réserver 2 tiges) - 4 gousses d'ail
- 30 g de gingembre frais pelé et coupé en morceaux
- 100 g de piments verts doux, coupés en rondelles
- 30 g d'huile d'olive
- 40 g de concentré de tomate
- 750 g de tomates pelées, épépinées et concassées
- 100 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 6 chipolatas
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 389 kcal / 1619 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry de porc aux pommes de terre
1hod. 15min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2hod.
Poulet basquaise
50min
Sauté de porc à la provençale
1hod. 5min
Porc aux lentilles
1hod. 20min
Sauté de veau au chorizo
1hod.
Filet mignon de porc façon vindaloo
30min
Sauté de porc au curry
1hod.
Colombo de porc aux légumes
45min
Rougail saucisse
50min
Risotto à l'espagnole
30min
Rougail saucisse et riz
50min