Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200
g de cives, coupées en morceaux (réserver 2 tiges)
nebo 200 g d'oignons nouveaux coupés en morceaux (réserver 2 tiges) - 4 gousses d'ail
- 30 g de gingembre frais, pelé et coupé en morceaux
- 100 g de piments verts doux, coupés en rondelles
- 30 g d'huile d'olive
- 40 g de concentré de tomate
- 750 g de tomates, pelées, épépinées et concassées
- 100 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 6 chipolatas
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1619 kJ / 389 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 28 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Porc au caramel
45min
Risotto à l'espagnole
30 min
Sauté de veau au chorizo
1u.
Rougail saucisse
50min
Echine au caramel, riz parfumé
1 Std. 15 Min
Colombo de porc aux légumes
45min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Sauté de porc au curry
1u.
Blancs de poulet sauce chorizo
50min
Rougail saucisse et riz
50min
Curry de porc au lait de coco et riz basmati
50min