Millefoglie di patate e funghi porcini

Millefoglie di patate e funghi porcini

4.6 38 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
4 porzioni

Suroviny

  • 500 g di acqua
  • 500 g di patate pelate e a fette sottili
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 300 g funghi porcini freschi puliti e a fette sottili
  • 100 g di Taleggio a fettine sottili
  • sale q.b.
  • pepe nero macinato q.b.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 358.3 mg
Protein 7.7 g
Kalorie 1050.8 kJ / 251.3 kcal
Tuk 13.6 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 1.1 g
Sacharidy 26.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...