Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a fette sottili
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g funghi porcini freschi, puliti e a fette sottili
- 100 g di Taleggio a fettine sottili
- sale q.b.
- pepe nero macinato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1050.8 kJ / 251.3 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 26.2 g
- Tuk
- 13.6 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 358.3 mg
Alternativní recepty
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20min
Fiori di zucchina ripieni con speck e provola
1 Std.
Cocottine di fave
40 Min
Insalata di patate alla greca (TM6)
1 Std.
Lasagna di zucchine al pesto
50min
Lasagne agli asparagi
1h 30min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 Min
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1h 30min
Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma
1 Std.
Fagottini di sfoglia zucca, speck e balsamico
1h 30min
Funghi ripieni di salsiccia
40 Min
Lasagne ai funghi
2 Std.