Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filetto di manzo
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 800 g di filetto di manzo (4x200 g ciascuno, spessore 3 cm)
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
Contorno di melanzane
- 200 g di cipolla bianca a listarelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 250 g di melanzane a tocchetti (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3021.6 kJ / 721.7 kcal
- Protein
- 53.7 g
- Sacharidy
- 8.6 g
- Tuk
- 51.7 g
- Nasycený tuk
- 17.2 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 770.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 godz. 20 min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 godz. 20 min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 godz. 20 min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2 godz. 30 min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2 godz. 30 min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Medaglioni di vitello sottovuoto
2h
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 godz. 20 min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min