Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filetto di manzo
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 800 g di filetto di manzo (4x200 g ciascuno, spessore 3 cm)
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
Contorno di melanzane
- 200 g di cipolla bianca a listarelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 250 g di melanzane a tocchetti (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3021.6 kJ / 721.7 kcal
- Protein
- 53.7 g
- Sacharidy
- 8.6 g
- Tuk
- 51.7 g
- Nasycený tuk
- 17.2 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 770.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2h 30min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1ωρ. 10 λεπτ.
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5 Std. 10 Min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1ωρ. 10 λεπτ.
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2 Std.
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2h 30min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Pollo speziato sottovuoto
1j 50 menit
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2h 30min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min