Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de beurre ramolli, coupé en dés, et un peu pour le moule
- 50 g de purée d'amande blanche (voir "Conseil(s)")
- 160 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 250 g de rhubarbe surgelée, en tronçons
- 1 c. à soupe de sucre roux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1726 kJ / 414 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Clafoutis à la rhubarbe
55min
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2 godz. 10 min
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2 godz. 30 min
Clafoutis au fromage blanc, rhubarbe et safran
55min
Tarte à la rhubarbe
1h
Gâteau renversé yaourt et rhubarbe
1h 15 min
Clafoutis léger à la rhubarbe
1h
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24h
Tôt-fait à la rhubarbe
1h 15 min
Compote de rhubarbe
1 godz. 5 min
Confiture de rhubarbe à la vanille
6 Std.
Tarte pomme-rhubarbe
1sa 20 dk