Cake moelleux à la rhubarbe

Cake moelleux à la rhubarbe

4.3 42 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 40min.
4 parts

Suroviny

  • 75 g de beurre ramolli, coupé en dés, et un peu pour le moule
  • 50 g de purée d'amande blanche (voir "Conseil(s)")
  • 160 g de sucre en poudre
  • 3 œufs
  • 150 g de farine de blé et un peu pour le moule
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 250 g de rhubarbe surgelée en tronçons
  • 1 c. à soupe de sucre roux

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 8 g
Kalorie 1726 kJ / 414 kcal
Tuk 18 g
Sacharidy 54 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...