Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di pane toscano a dadini (2-3 cm)
- 6 - 8 foglie di basilico fresche, lavate
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, , le foglioline lavate ed asciugate
- 1 - 2 pizzichi di origano secco
- 1 spicchio di aglio
- 1 filetto di acciuga sott'olio, sgocciolato
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 100 g di peperone giallo, pulito e a dadini (2-3 cm)
- 300 g di filetto di rana pescatrice senza pelle e senza lische
- 1 ½ cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2577 kJ / 616 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Sacharidy
- 38.1 g
- Tuk
- 36.7 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seppie in zimino
40 Min
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Trippa alla fiorentina
1 Std. 15 Min
Favata sarda
1 Std.
Lampredotto
1 Std. 20 Min
Alici ripiene
50 Min
Trippa alla trasteverina
45 Min
Buridda alla ligure
55 Min
Zuppa di fagioli e cozze
55 Min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 Std.
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1 Std. 10 Min
Baccalà, patate e funghi
45 Min