
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di pane toscano a dadini (2-3 cm)
- 6 - 8 foglie di basilico fresche lavate
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 - 2 pizzichi di origano secco
- 1 spicchio di aglio
- 1 filetto di acciuga sott'olio sgocciolato
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 100 g di peperone giallo pulito e a dadini (2-3 cm)
- 300 g di filetto di rana pescatrice senza pelle e senza lische
- 1 ½ cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 616 kcal / 2577 kJ
- Protein
- 32.5 g
- Tuk
- 36.7 g
- Sacharidy
- 38.1 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1hod.
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1hod.
Bulgur ai calamaretti
50min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1hod.
Baccalà croccante con friarielli piccanti
1hod.
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50min
Caldo freddo di risotto al baccalà
1hod. 20min
Buridda alla ligure
55min
Baccalà alla Veracruz
1hod.
Baccalà della Vigilia (TM5)
1hod.
Baccalá alle olive
25min
Baccalà alla ligure
1hod.