Panzanella di pescatrice e peperoni

Panzanella di pescatrice e peperoni

4.2 6 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
2 porzioni

Suroviny

  • 100 g di pane toscano a dadini (2-3 cm)
  • 6 - 8 foglie di basilico fresche lavate
  • 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco , le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 - 2 pizzichi di origano secco
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 filetto di acciuga sott'olio sgocciolato
  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 500 g di acqua
  • 100 g di peperone giallo pulito e a dadini (2-3 cm)
  • 300 g di filetto di rana pescatrice senza pelle e senza lische
  • 1 ½ cucchiaio di aceto di vino bianco
  • 1 pizzico di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 32.5 g
Kalorie 2577 kJ / 616 kcal
Tuk 36.7 g
Vláknina 1.7 g
Sacharidy 38.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...