Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di pane toscano a dadini (2-3 cm)
- 6 - 8 foglie di basilico fresche, lavate
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, , le foglioline lavate ed asciugate
- 1 - 2 pizzichi di origano secco
- 1 spicchio di aglio
- 1 filetto di acciuga sott'olio, sgocciolato
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 100 g di peperone giallo, pulito e a dadini (2-3 cm)
- 300 g di filetto di rana pescatrice senza pelle e senza lische
- 1 ½ cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2577 kJ / 616 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Sacharidy
- 38.1 g
- Tuk
- 36.7 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari alla napoletana
40 min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 min
Polpetti affogati
45 Min
Zuppa di funghi e pescatrice
45 Min
Fagottini di sogliola con verdure
55 Min
Baccalá alle olive
25 min
Tagine di rana pescatrice
1 godz. 5 min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Zuppa di fagioli e cozze
55 Min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 menit
Merluzzo agli aromi, con zucca e patate
35 Min
Moscardini al limone
30 min