Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di pane toscano a dadini (2-3 cm)
- 6 - 8 foglie di basilico fresche, lavate
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, , le foglioline lavate ed asciugate
- 1 - 2 pizzichi di origano secco
- 1 spicchio di aglio
- 1 filetto di acciuga sott'olio, sgocciolato
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 100 g di peperone giallo, pulito e a dadini (2-3 cm)
- 300 g di filetto di rana pescatrice senza pelle e senza lische
- 1 ½ cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2577 kJ / 616 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Sacharidy
- 38.1 g
- Tuk
- 36.7 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà alla ligure
1h
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50min
Filetti di merluzzo in salsa al caramello
1sa 10 dk
Tacchino ripieno con salsa all'arancia
2 Std.
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1 Std. 30 Min
Gazpacho di frutta e verdura con salmone marinato (di Sebastiano Rovida)
18 Std. 25 Min
Baccalà alla Veracruz
1h
Baccalà alla portoghese
1sa 10 dk
Cozze allo zafferano
55min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1sa 10 dk
Pescestocco alla messinese
30min
Zuppa di fagioli e cozze
55min