Kompatibilní verze
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Olio aromatizzato
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di paprika dolce
Filetti di cernia
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di pane raffermo
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- 300 g di fagiolini verdi freschi
- 600 g di filetti di cernia
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1167 kJ / 279 kcal
- Protein
- 29.1 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone al cartoccio
35min
Cernia con salsa mediterranea
40min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1h
Tagine di rana pescatrice
1h 5min
Filetti di merluzzo in salsa al caramello
1h 10min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Calamaretti ai pistacchi
30min
Spigola alle nocciole e semi di chia
25min
Merluzzo pere e noci
35min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min