Kompatibilní verze
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Olio aromatizzato
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di paprika dolce
Filetti di cernia
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di pane raffermo
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- 300 g di fagiolini verdi freschi
- 600 g di filetti di cernia
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1167 kJ / 279 kcal
- Protein
- 29.1 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Sgombri all'agro
1 Std. 45 Min
Alici ripiene al Varoma
50min
Palamita in crema di finocchio
35min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1 Std. 10 Min
Salmone all'arancia con agretti
40 Min
Salmone all'arancia e pistacchi
40 Min
Rombo pomodoro e nocciole
1 Std.
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min