Kompatibilní verze
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Olio aromatizzato
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di paprika dolce
Filetti di cernia
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di pane raffermo
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- 300 g di fagiolini verdi freschi
- 600 g di filetti di cernia
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1167 kJ / 279 kcal
- Protein
- 29.1 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesce spada all'arancia
40 min
Orata al sale
40 min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1h
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1h 10min
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
40 min
Spigola con uvetta e pinoli
45 min
Cernia con salsa mediterranea
40 min
Salmone all'arancia e pistacchi
40 min
Tonno allo zenzero e melagrana
40 min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min