Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů pšenice špaldy, zrn
- 2 čajové lžičky fenyklových semínek
- 260 gramů hladké špaldové mouky, plus navíc na pomoučnění pracovní plochy
- ½ kostky čerstvého droždí (20 gramů)
- 240 gramů vody
- 1 čajová lžička třtinového cukru
- 10 gramů soli
- 30 gramů olivového oleje, plus navíc na pokapání
- 60 gramů cherry rajčat, na čtvrtky
- 100 gramů fenyklu, na tenké plátky (2 mm)
- 2 větvičky čerstvého rozmarýnu, jen jehličky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1544 kJ / 369 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Univerzální bezlepkové těsto
35 Min
Cizrnový flatbread a zeleninový kari dip
50 Min
Mini koláčky se sušenými rajčaty
50 Min
Hrachové kebaby
13 godz. 30 min
Veganský nářez na způsob sýra
6 godz. 40 min
RAW papriky plněné směsí zeleniny a semínek
5 Min
Fazolový burger (veganský)
1h 20 phút
Kaštanový koláč
50 Min
Pizza rohlíčky od copaté Aničky
40 λεπτ.
Veganský parmazán
15min
Olivová tapenáda
5 Min
Focaccia s cibulí
2 Std. 20 Min