Fenyklová focaccia
TM5 TM6

Fenyklová focaccia

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 200 gramů pšenice špaldy, zrn
  • 2 čajové lžičky fenyklových semínek
  • 260 gramů hladké špaldové mouky, plus navíc na pomoučnění pracovní plochy
  • ½ kostky čerstvého droždí (20 gramů)
  • 240 gramů vody
  • 1 čajová lžička třtinového cukru
  • 10 gramů soli
  • 30 gramů olivového oleje, plus navíc na pokapání
  • 60 gramů cherry rajčat, na čtvrtky
  • 100 gramů fenyklu, na tenké plátky (2 mm)
  • 2 větvičky čerstvého rozmarýnu, jen jehličky

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1544 kJ / 369 kcal
Protein
13 g
Sacharidy
54 g
Tuk
10 g
Vláknina
6.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty