
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů pšenice špaldy zrn
- 2 čajové lžičky fenyklových semínek
- 260 gramů hladké špaldové mouky plus navíc na pomoučnění pracovní plochy
- ½ kostky čerstvého droždí (20 gramů)
- 240 gramů vody
- 1 čajová lžička třtinového cukru
- 10 gramů soli
- 30 gramů olivového oleje plus navíc na pokapání
- 60 gramů cherry rajčat na čtvrtky
- 100 gramů fenyklu na tenké plátky (2 mm)
- 2 větvičky čerstvého rozmarýnu jen jehličky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 369 kcal / 1544 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 54 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fíková pomazánka s lískovými oříšky
20min
Ovčí jogurt
14hod.
Cizrnový flatbread a zeleninový kari dip
50min
Středomořské máslo
5hod. 20min
Monkey bread (slaný)
2hod. 30min
Sticky toffee moučník
1hod.
Veganské sádlo
3hod. 15min
Batátové lívance s chilli salsou
40min
Pomazánka z pečeného lilku s jogurtem a rukolou
1hod. 15min
Energy kuličky
30min
Hummus s pečenou paprikou
5min
Arašídové cookies na druhou
30min