Zařízení & příslušenství
Fenyklová focaccia
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
6 porcí
Suroviny
-
200 gramů pšenice špaldy zrn
-
2 čajové lžičky fenyklových semínek
-
260 gramů hladké špaldové mouky plus navíc na pomoučnění pracovní plochy
-
½ kostky čerstvého droždí (20 gramů)
-
240 gramů vody
-
1 čajová lžička třtinového cukru
-
10 gramů soli
-
30 gramů olivového oleje plus navíc na pokapání
-
60 gramů cherry rajčat na čtvrtky
-
100 gramů fenyklu na tenké plátky (2 mm)
-
2 větvičky čerstvý rozmarýn jen jehličky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
13 g
Kalorie
1544 kJ /
369 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
6.1 g
Sacharidy
54 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Veganská
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
RAW malinovo-mandlová zmrzlina
12hod.
Budha bowl salát se zelenou čočkou a chřestem
50min.
Mátová marináda se sirupem z granátového jablka
5min.
Pomalu vařené telecí stew
Žádné hodnocení
Pohankové krekry s černuchou
1hod.
Halloweenské houstičky
3hod. 20min.
Čokoládový quinoa dort s polevou z arašídového másla
2hod. 10min.
Krémová polenta s pórkem
1hod. 5min.
Veganská aquafaba Pavlova
Žádné hodnocení
Zeleninová polévka a kuře Hainan s rýží a vaječnou omeletkou v páře
Žádné hodnocení
Adžika
40min.
Zabaione
15min.