Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Mark (ausgelöst aus ca. 5 Markknochen)
- 80 g Paniermehl
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 1 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Eier
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 673 kJ / 161 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Linsensuppe
8h 45min
Rindfleischsuppe mit Markklößchen
2h
Reibekuchen
45min
Grießklößchen (Suppeneinlage)
25 min
Zwiebelkuchen
2 Std. 15 Min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30min
Sauce Hollandaise
15min
Spargel mit Kartoffeln
50min
Eierstich (Suppeneinlage)
15min
Remoulade
10min
Rheinischer Döppekuchen
1h 50min
Döppekooche
1h 30min