Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g salsa
- 4 dentes de alho
- 40 g azeite
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1500 g carne de vaca p/ assar, cortada em lençol (ganso ou chã de dentro)
- 100 g cebola
- 100 g chouriço de carne s/ pele, cortado em rodelas
- 400 g favas descongeladas
-
1 ½
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 ½ cubo de caldo de legumes - 50 g vinho branco
- 100 g água
- ½ c. chá de tomilho
- 100 g queijo fresco
- 50 g pão ralado com alho e ervas aromáticas caseiro (ver dica)
- 2 c. sopa de mel
- 1 c. chá de sumo de limão
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1586.8 kJ / 379.3 kcal
- Protein
- 40.6 g
- Sacharidy
- 15.6 g
- Tuk
- 17.9 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 586.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vazia com chimichurri
2h
Goulash de borrego com pimento (Tas Kebab)
1h 10min
Empadas de vitela e cerveja preta
9 Std.
Burrito bibimbap
45min
Molho tártaro
10 min
Chili com carne
40min
Salada Picada
10 min
Guisado de frango com gnocchi de batata-doce
1h
Miniquiches com base de fiambre
35 Min
Almôndegas de Esmirna (kofte)
1 godz. 5 min
Caril de borrego
45min
Menu pais e filhos: Chili de carne com muffins de milho
1h