Kompatibilní verze
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di fagiolini, lavati e puliti
- 4 filetti di pesce tipo platessa (500 g circa)
- 4 cucchiai di pesto alla genovese come da Libro base
- 1 pizzico di sale
- 400 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 966 kJ / 231 kcal
- Protein
- 25.5 g
- Sacharidy
- 2.1 g
- Tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 2.25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Platessa al pomodoro
30 Min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Sogliola gratinata e mele
40min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 min
Trota mimosa
35min
Filetto di trota con purea di broccoli
50 min
Involtini di platessa e verdure
1h
Spada alle erbe con olive
40min