Kompatibilní verze
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di fagiolini, lavati e puliti
- 4 filetti di pesce tipo platessa (500 g circa)
- 4 cucchiai di pesto alla genovese come da Libro base
- 1 pizzico di sale
- 400 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 966 kJ / 231 kcal
- Protein
- 25.5 g
- Sacharidy
- 2.1 g
- Tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 2.25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min
Verdure miste al cartoccio
35 min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min
Platessa al pomodoro
30 min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 min
Insalata di pesce spada e pinoli
40 min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 min