Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cipolla in quarti (50 g circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 500 g di verza a listarelle sottili
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 30 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 4 salamelle di maiale, fresche doppie (600 g circa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2385 kJ / 570 kcal
- Protein
- 26.3 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 48.8 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Costine di maiale alle verze
1 Std. 20 Min
Pollo alla cacciatora
50min
Fegato alla veneziana
35min
Trippa e fagioli alla contadina
1 Std. 10 Min
Contorno di verza
35min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35min
Puccia
1 Std. 30 Min
Filetto di maiale con crauti e purè di patate
1 Std. 10 Min
Peperoni alla piemontese
55 min
Crauti e würstel
35min
Costine in umido
1 Std. 20 Min
Cassoeula
1 Std. 25 Min