
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cipolla in quarti (50 g circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 500 g di verza a listarelle sottili
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 30 - 40 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 4 salamelle di maiale, fresche doppie (600 g circa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 570 kcal / 2385 kJ
- Protein
- 26.3 g
- Tuk
- 48.8 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cotechino in crema di lenticchie
1hod.
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1hod. 40min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1hod.
Trippa e fagioli alla contadina
1hod. 10min
Lonza alla senape
1hod. 5min
Costine di maiale alle verze
1hod. 20min
Costine in umido
1hod. 20min
Ossobuco alla milanese
1hod. 10min
Cotechino e lenticchie
1hod.
Cavolo rosso stufato
45min
Cassoeula
1hod. 25min
Contorno di verza
35min