Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di frutta secca mista (noci, mandorle, pinoli)
- 30 g di cipolla
- 500 g di asparagi puliti, a rondelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 550 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 6 uova
- 25 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1657 kJ / 396 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 31.8 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patate e fagiolini al pesto
35min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50min
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
35min
Frittata con verdure
35min
Frittata alle zucchine
40 Min
Salmone fresco in insalata di fagiolini e uova
40 Min
Frittata di spinaci al forno
45 Min
Frittata con cimette di cavolfiore e cozze
45 Min
Asparagi alla parmigiana
50min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 godz. 5 min
Frittata di asparagi selvatici
55min