Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de beurre, coupé en dés placés 3 h au congélateur
- 100 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 3 pincées de sel
- 45 g d'eau froide
- 3 navets, pelés et coupés en tranches de 0,5 cm
- 2 choux-raves, pelés et coupés en tranches de 0,5 cm
- 800 g d'eau
- 40 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe d'eau
- 25 g de beurre
- 1 c. à café de thym déshydraté
- 1 pincée de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1179 kJ / 284 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâtisson farci
1h 20min
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1 Std. 25 Min
Tatin aux navets
1 Std. 10 Min
Tatin d'endives
1h 20min
Gratin de blettes
1h
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Colcannon irlandais
1 Std. 10 Min
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1h 30min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Purée céleri-pomme
45min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min