Kompatibilní verze
Salade de lentilles, raisin, potimarron et chèvre
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de lentilles vertes du Puy, sèches
- 700 g d'eau
- 200 g de potimarron, en dés de 2 cm de côté
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- 4 c. à soupe d'huile de colza
- 1 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 2 c. à soupe de vinaigre balsamique
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de pousses d'épinards
- 100 g de raisin blanc Italia, coupés en deux
- 1 fromage de chèvre bien sec, en copeaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1527 kJ / 307 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Bol complet aux légumes, quinoa et graines de lin
1 godz. 10 min
Poke bowl
30 min
Salade de butternut, feta, maïs et cranberries
35min
Wraps de quinoa et sauce coriandre
40 min
Salade de potimarron, quinoa rouge et feta
40 min
Salade de boulgour, fèves et radis
1 godz.
Salade au quinoa, raisin et fromage
45 min
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
50min
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45 min
Salade de pois cassés, mimolette, radis, agrume et noisettes
1h 45min
Salade de quinoa aux herbes et à la feta
35min
Salade inca
50min