Kompatibilní verze
Salade de lentilles, raisin, potimarron et chèvre
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de lentilles vertes du Puy, sèches
- 700 g d'eau
- 200 g de potimarron, en dés de 2 cm de côté
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- 4 c. à soupe d'huile de colza
- 1 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 2 c. à soupe de vinaigre balsamique
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de pousses d'épinards
- 100 g de raisin blanc Italia, coupés en deux
- 1 fromage de chèvre bien sec, en copeaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1527 kJ / 307 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Salade de pois cassés, mimolette, radis, agrume et noisettes
1h 45min
Salade de potimarron, quinoa rouge et feta
40min
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45min
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
50min
Salade de boulgour, aubergines et grenade
30min
Taboulé de sarrasin
2 godz. 35 min
Bol complet aux légumes, quinoa et graines de lin
1 godz. 10 min
Salade inca
50min
Salade de chou rouge et patate douce aux noix
20min
Salade de butternut, feta, maïs et cranberries
35min
Salade de chou-fleur et pois chiches
45min
Chou rouge aux noix, couscous et œuf mollet
55 min