Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 350 g d'épinards frais, grossièrement hachés (tige centrale retirée)
-
4
brins d'aneth frais, équeutés
nebo 4 brins de menthe fraîche, équeutés - 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 150 g de feta, émiettée
- le zeste d'½ citron jaune non traité, râpé très finemement
- du sel
- du poivre moulu
- 6 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 50 g de beurre clarifié (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1681 kJ / 402 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feuilleté aux épinards, chèvre et lardons
1h 45 min
Pita épinards et feta
2 godz. 25 min
Pizza épinard-feta
1h 10 min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30 min
Tourte de Pâques
1h 35min
Parmigiana d'aubergine
1sa 30 dk
Pastilla veggie
1h 15 min
Spanakopita aux épinards
1h 15 min
Cigares feuilletés aux épinards et à la feta
45 min
Tarte aux blettes et ricotta
1hod. 40min
Tatin d'aubergine
1 godz. 5 min
Quiche saumon-épinard-chèvre
1h