Kompatibilní verze
Couscous de légumes d’hiver au boulgour complet
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon jaune, coupé en quatre
- 1 c. à soupe de ras el-hanout
- ¼ c. à café de gingembre en poudre
- 2 pincées de cannelle en poudre
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- du sel
- du poivre moulu
- 2 navets boule d'or, coupés en quatre
- 250 g de potimarron, en gros morceaux
- 300 g de patates douces, en gros dés
- 1 poireau, en tronçons
- 4 topinambours, en morceaux
- 1 oignon rouge, coupé en quatre
- 250 g de pois chiches en conserve, égouttés
- 700 g d'eau
- 300 g de boulgour complet
- 300 g d'eau chaude
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2029 kJ / 485 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 87 g
- Tuk
- 3 g
Alternativní recepty
Potée végétarienne
1u.
Chili sin carne
1h 25min
Dahl indien et curry de légumes
1h 25min
Riz cantonais au tofu
1u.
Choux farcis au quinoa rouge
1h 5min
Parmentier de haricots blancs au saumon et à l'aneth
50min
Dahl de lentilles, brocolis et chou-fleur
45min
Couscous de boulgour aux six légumes
50min
Couscous aux légumes d'hiver
1h 40min
Buddha bowl d'automne au riz semi-complet et au tofu
45min
Curry végétarien
45min
Tajine végétarien
35min