
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g farinha
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 800 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos médios (5x5 cm aprox.)
- 10 g coentros só as folhas
- 10 g salsa só as folhas
- 10 g manjericão só as folhas
- 20 g azeite
- 200 g bacon em cubos
-
500
g cebola cortada em fatias ou oitavos (1 cm)
nebo 500 g cebola roxa cortada em fatias ou oitavos (1 cm) - 40 g aguardente
- 150 g tomate em pedaços
- 100 g cebolo (spring onion) cortado em rodelas
- 25 g ramo de cheiros (louro, hortelã e tomilho) (ver dica)
- 100 g vinho tinto
- 300 g caldo de carne caseiro líquido (ver dica)
- 1 pão de centeio rústico (1000 g aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 606.6 kcal / 2538.2 kJ
- Protein
- 40.7 g
- Tuk
- 22.9 g
- Sacharidy
- 52.4 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Sodík
- 1604.4 mg
Alternativní recepty
Ganso de vitela estufado
11hod. 30min
Rabo de boi
16hod.
Bochechas de porco em vinho tinto em sous-vide
8hod. 45min
Frango com molho tandoori
5hod.
Bochechas de porco lento
16hod.
Bife com manteiga de ervas
2hod. 15min
Lombinho de porco com bacon e manteiga fumada
1hod. 45min
Recheio de porco lento
5hod. 30min
Entrecosto em slow cooking com molho barbecue
4hod. 25min
Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos
3hod. 55min
Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas
1hod. 40min
Ovos-moles de 6 gemas
40min