
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de aceite de oliva (y un poco más para la sartén)
- 4 dientes de ajo
- 300 g de bacalao en salazón remojado y desalado en trozos (sin piel ni espinas)
- 350 g de puerro cortado en rodajas
- 6 huevos
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- aceite de oliva para la sartén
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 420 kcal / 1757 kJ
- Protein
- 35.46 g
- Tuk
- 29.02 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Vláknina
- 2.51 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldo de pescado
45 Min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min
Berenjenas rellenas de bacalao
1 Std.
Tortilla de bacalao y verduras
30 Min
Albóndigas de bonito
45 Min
Salteado de alcachofas, gambas y gulas
30 Min
Bacalao en salsa verde
30 Min
Calamares encebollados
1 Std.
Arroz negro de chipirones con verduras
1 Std. 20 Min
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1 Std.
Marmitako
40 Min
Fideuá negra de calamares
45 Min