Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de aceite de oliva (y un poco más para la sartén)
- 4 dientes de ajo
- 300 g de bacalao en salazón remojado y desalado, en trozos (sin piel ni espinas)
- 350 g de puerro cortado en rodajas
- 6 huevos
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- aceite de oliva para la sartén
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 35.46 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 29.02 g
- Vláknina
- 2.51 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortilla de bacalao y verduras
30min
Bacalao fresco con ajada
30min
Berenjenas rellenas de bacalao
1 godz.
Judías verdes con tomate
45min
Calamares encebollados
1 godz.
Bacalao en salsa verde
30min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Bacalao Club Ranero
1 godz.
Bonito encebollado (Cantabria)
1 godz. 10 min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 min