Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de aceite de oliva (y un poco más para la sartén)
- 4 dientes de ajo
- 300 g de bacalao en salazón remojado y desalado, en trozos (sin piel ni espinas)
- 350 g de puerro cortado en rodajas
- 6 huevos
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- aceite de oliva para la sartén
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 35.46 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 29.02 g
- Vláknina
- 2.51 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
35 Min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 Min
Berenjenas rellenas de bacalao
1 Std.
Bacalao con langostinos
1 Std.
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min
Calamares encebollados
1 Std.
Borrajas con gambas
40 Min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 Min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25 Min
Fabes con almejas
30 Min
Rape en salsa americana
1 Std.
Marmitako
40 Min