Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de lomos de bacalao desalado
- 100 - 130 g de aceitunas negras
- 4 tomates pera maduros, en cuartos
- 80 g de pimiento verde en trozos
- 80 g de pimiento rojo en trozos
- 80 g de pimiento amarillo en trozos
- 100 g de cebolla roja en cuartos
Vinagreta
- 1 tomate pera maduro, en cuartos
- 150 g de aceite de oliva
- 50 g de vinagre
- 1 pellizco de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1536 kJ / 367 kcal
- Protein
- 20.02 g
- Sacharidy
- 6.74 g
- Tuk
- 28.68 g
- Vláknina
- 2.68 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Escudella i carn d'olla
1h 30min
Coca de recapte (Cataluña)
1h 15min
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2 Std. 15 Min
Coca de llardons d'Olot
1h 30min
Timbal de escalivada con patatas (Cataluña)
1h
Panellets
10h 30min
Coca de Llavaneres
1h
Trinxat de col
1h 15min
Albóndigas con sepia
1h 20 phút
Xató
15min
Tortilla de alcachofas
30 Min
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40 λεπτ.