Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de lomos de bacalao desalado
- 100 - 130 g de aceitunas negras
- 4 tomates pera maduros, en cuartos
- 80 g de pimiento verde en trozos
- 80 g de pimiento rojo en trozos
- 80 g de pimiento amarillo en trozos
- 100 g de cebolla roja en cuartos
Vinagreta
- 1 tomate pera maduro, en cuartos
- 150 g de aceite de oliva
- 50 g de vinagre
- 1 pellizco de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1536 kJ / 367 kcal
- Protein
- 20.02 g
- Sacharidy
- 6.74 g
- Tuk
- 28.68 g
- Vláknina
- 2.68 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Timbal de escalivada con patatas (Cataluña)
1 godz.
Coca de vidre con almendra
2 godz.
Trinxat de col
1 godz. 15 min
Xató
15min
Coca de llardons d'Olot
1h 30min
Zarzuela de pescados y mariscos
1 godz.
Albóndigas con sepia
1 godz. 20 min
Escudella i carn d'olla
1h 30min
Coca de recapte (Cataluña)
1 godz. 15 min
Coca de vidre con anís (Cataluña)
2h 15min
Coca de Llavaneres
1 godz.
Panellets
10h 30min