Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos

Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos

4.5 87 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 55min
4 raciones

Suroviny

Rodaballo asado
  • rodaballo limpio (aprox. 1500 g)
    1
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    5 - 6 ramitas
  • de aceite de oliva virgen extra
    50 g
  • dientes de ajo en láminas
    2 - 3
  • guindilla roja seca en aros
    ½
  • de vinagre
    30 g
Risotto de espárragos
  • de cebolla
    40 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    30 g
  • de arroz de grano redondo
    320 g
  • pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.) desmenuzada
    1
  • de vino blanco seco
    100 g
  • de agua
    800 g
  • de espárragos verdes (en trozos de 2-3 cm)
    1 manojo
  • de sal
    1 - 2 pellizcos

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 658 kcal / 2749 kJ
Protein 44.81 g
Tuk 25.13 g
Sacharidy 63.05 g
Vláknina 2.55 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...