Kompatibilní verze
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rodaballo asado
- 1 rodaballo limpio (aprox. 1500 g)
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 - 3 dientes de ajo en láminas
- ½ guindilla roja seca en aros
- 30 g de vinagre
Risotto de espárragos
- 40 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 320 g de arroz de grano redondo
- 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.) desmenuzada
- 100 g de vino blanco seco
- 800 g de agua
- 1 manojo de espárragos verdes (en trozos de 2-3 cm)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2749 kJ / 658 kcal
- Protein
- 44.81 g
- Sacharidy
- 63.05 g
- Tuk
- 25.13 g
- Vláknina
- 2.55 g
Alternativní recepty
Tortilla de bacalao y puerros
30 min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 min
Bonito a la riojana
50min
Txangurro
1h 10min
Rodaballo asado a la mediterránea
50min
Brochetas de rape con vinagreta de pimientos y almendras
25min
Centollos con cabrales y sidra
1 godz.
Berberechos al vapor con lima
20min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Berberechos en salsa verde
1 godz.
Rape en salsa americana
1 godz.
Mejillones zamoranos en salsa picante
30 min