Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de aceite de oliva
- 30 - 40 g de ajetes en trozos de 2 cm.
-
500
g de carne de conejo en trozos (3 cm)
nebo 500 g de carne de pollo (3 cm) - 1 cucharadita de pimentón
- 1 pellizco de colorante amarillo
- 300 g de arroz de grano largo
- 200 g de hojas de espinaca frescas
- 850 g de caldo de verduras
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1659 kJ / 397 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 38.4 g
- Tuk
- 17.7 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Estofado de ternera con alcachofas para dos
55 min
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45 min
Patatas guisadas con conejo
50min
Solomillo de cerdo con garbanzos y acelgas
30 min
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2 Std. 50 Min
Conejo a la huertana
45 min
Conejo guisado con puré de patatas
1 Std. 10 Min
Conejo guisado
30 min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1h
Arroz caldoso con verduras y espinacas
45 min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Arroz con conejo
1h 15min