Rape en salsa de puerros al azafrán

Rape en salsa de puerros al azafrán

4.0 61 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 40min
6 raciones

Suroviny

  • puerros gruesos en rodajas de 2-3 cm
    4
  • dientes de ajo
    3
  • de aceite de oliva
    60 g
  • de harina
    10 g
  • de guindilla seca desmenuzada (volitelně)
    1 pellizco
  • de vino blanco
    100 g
  • de agua
    200 g
  • de sal
    6 pellizcos
  • de hebras de azafrán
    1 sobre
  • huevos envueltos en film transparente
    2
  • de lomo de rape (sin piel ni hueso) (aprox. 1200 g)
    6 - 12 rodajas
  • de mantequilla
    20 - 30 g
    20 g de aceite de oliva
  • de pimienta molida
    2 pellizcos

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 311 kcal / 1300 kJ
Protein 35.6 g
Tuk 17 g
Sacharidy 4 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 4.4 g
Sodík 506.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...