Rape en salsa de puerros al azafrán

Rape en salsa de puerros al azafrán

4.0 65 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
6 raciones

Suroviny

  • 4 puerros gruesos en rodajas de 2-3 cm
  • 3 dientes de ajo
  • 60 g de aceite de oliva
  • 10 g de harina
  • 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada (volitelně)
  • 100 g de vino blanco
  • 200 g de agua
  • 6 pellizcos de sal
  • 1 sobre de hebras de azafrán
  • 2 huevos envueltos en film transparente
  • 6 - 12 rodajas de lomo de rape (sin piel ni hueso) (aprox. 1200 g)
  • 20 - 30 g de mantequilla
    20 g de aceite de oliva
  • 2 pellizcos de pimienta molida

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 506.7 mg
Protein 35.6 g
Kalorie 1300 kJ / 311 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 4.4 g
Sacharidy 4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...