Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 puerros gruesos en rodajas de 2-3 cm
- 3 dientes de ajo
- 60 g de aceite de oliva
- 10 g de harina
- 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada (volitelně)
- 100 g de vino blanco
- 200 g de agua
- 6 pellizcos de sal
- 1 sobre de hebras de azafrán
- 2 huevos envueltos en film transparente
- 6 - 12 rodajas de lomo de rape (sin piel ni hueso) (aprox. 1200 g)
-
20 - 30
g de mantequilla
nebo 20 g de aceite de oliva - 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1300 kJ / 311 kcal
- Protein
- 35.6 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 506.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Rape en salsa de almendras
30 min
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Bacalao en salsa verde
30 min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 Min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Merluza al cava
1 Std.
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 min
Corvina al vapor con almejas y salsa de almendra
30 min
Bacalao con costra de beicon y champiñón con patatas al vapor
40 Min
Rape al oporto
50min