Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 puerros gruesos en rodajas de 2-3 cm
- 3 dientes de ajo
- 60 g de aceite de oliva
- 10 g de harina
- 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada (volitelně)
- 100 g de vino blanco
- 200 g de agua
- 6 pellizcos de sal
- 1 sobre de hebras de azafrán
- 2 huevos envueltos en film transparente
- 6 - 12 rodajas de lomo de rape (sin piel ni hueso) (aprox. 1200 g)
-
20 - 30
g de mantequilla
nebo 20 g de aceite de oliva - 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1300 kJ / 311 kcal
- Protein
- 35.6 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 506.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Rape al vapor con salsa verde
20 min
Merluza al cava
1h
Rape al oporto
50min
Bacalao en salsa verde
30min
Rape al estilo de Lekeitio
40min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35 Min
Rape en salsa de almendras
30min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Lenguado al vapor con salsa de naranja a las finas hierbas
45min