Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de sucre en poudre
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- ½ gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 200 g de lait
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 50 g de cassonade
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1546 kJ / 371 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 30.8 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème dessert aux speculoos
6h 20min
Vin rouge chaud (clémentine, grenade et cannelle)
35min
Crème renversée au café
2h
Crème à la pâte de speculoos
2 godz. 40 min
Crème onctueuse caramel-café
1 godz. 45 min
Riz au lait de riz
35min
Entremets chocolat noisette
2 godz. 30 min
Crème dessert au thym citron
30 Min
Crème vanille aux fruits exotiques
2sa 15 dk
Crème renversée au caramel
4h 50min
Crème brûlée à la portugaise
25min
Tiramisu express
20min