Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
De dag ervoor
- 80 g comté kaas, in blokjes gesneden
- 500 g water
- 900 g witloof, Belgisch, (6 tot 8 stronken, afhankelijk van de grootte), harde kern verwijderd
- 40 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden
- 2 knoflookteentjes, geschild en ontkiemd
- 40 g bloem
- 400 g melk
- zout
- gemalen peper
- gemalen nootmuskaat, aan te passen aan de smaak
- 6 - 8 sneetjes gekookte ham
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1695 kJ / 406 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolognesesaus
1sa 15 dk
Macaroni met ham en kaas
1sa 20 dk
Aardappel- en spruitjespuree
40 λεπτ.
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10 min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1ωρ.
Waterzooi van kip
1ωρ.
Koninginnenhapje
55 min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1sa 15 dk
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 min
Gekruide lamstaart
40 λεπτ.
Aardappelgratin
No ratings
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3sa 5 dk