Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
De dag ervoor
- 80 g comté kaas, in blokjes gesneden
- 500 g water
- 900 g witloof, Belgisch, (6 tot 8 stronken, afhankelijk van de grootte), harde kern verwijderd
- 40 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden
- 2 knoflookteentjes, geschild en ontkiemd
- 40 g bloem
- 400 g melk
- zout
- gemalen peper
- gemalen nootmuskaat, aan te passen aan de smaak
- 6 - 8 sneetjes gekookte ham
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1695 kJ / 406 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rode kool met appel
1 godz. 10 min
Macaroni met ham en kaas
1 godz. 20 min
Russische salade
Pas d’évaluation
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 godz. 10 min
Waterzooi van kip
1 godz.
Koninginnenhapje
55min
Zalmvlecht
Pas d’évaluation
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Butternut en gembersoep
35 min
Met honing geglazuurde wortelen
30min