Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
De dag ervoor
- 80 g comté kaas, in blokjes gesneden
- 500 g water
- 900 g witloof, Belgisch, (6 tot 8 stronken, afhankelijk van de grootte), harde kern verwijderd
- 40 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden
- 2 knoflookteentjes, geschild en ontkiemd
- 40 g bloem
- 400 g melk
- zout
- gemalen peper
- gemalen nootmuskaat, aan te passen aan de smaak
- 6 - 8 sneetjes gekookte ham
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1695 kJ / 406 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolognesesaus
1h 15min
Macaroni met ham en kaas
1h 20min
Bouillabaisse
Žádné hodnocení
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Waterzooi van kip
1h
Koninginnenhapje
55min
Snel brood
1h 15min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min