
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g aardappelen geschild, in stukken gesneden, die passen in de invoeropening van de Cutter
- 100 g Gruyère kaas in stukken gesneden (3 cm)
- 1 knoflookteentje
- 400 - 500 g room, min. 30% vet
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 423 kcal / 1770 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 34 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Sodík
- 386 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sinaasappel sponge cake
Brak ocen
Speculoospasta
10 min
Zeevruchtennat met champagne
Brak ocen
Vegetarische pizza
Brak ocen
Komkommersalade met dille
10 min
Gegratineerde coquilles
25 min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 min
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Brak ocen
Rijst met rundvlees en broccoli
50 min
Peren in rode wijn
3 godz. 20 min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 min