Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g aardappelen, geschild, in stukken gesneden, die passen in de invoeropening van de Cutter
- 100 g Gruyère kaas, in stukken gesneden (3 cm)
- 1 knoflookteentje
- 400 - 500 g room, min. 30% vet
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1770 kJ / 423 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 386 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 Std. 10 Min
Aardappel- en spruitjespuree
40 Min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13h
Komkommersalade met dille
10min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Paaspastei
Žádné hodnocení
Portugees crème brûlée
25min
Worteltaart smoothie bowl
10min
Aardbeienjam
1 godz. 5 min
Kleverige toffeepuddings
Žádné hodnocení
Vastensoep
30min
Ovenschotel van aardappelen
1 godz. 30 min