Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g aardappelen, geschild, in stukken gesneden, die passen in de invoeropening van de Cutter
- 100 g Gruyère kaas, in stukken gesneden (3 cm)
- 1 knoflookteentje
- 400 - 500 g room, min. 30% vet
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1770 kJ / 423 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 386 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Macaroni met ham en kaas
1h 20min
Appeltaart
Žádné hodnocení
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15min
Zuurkool
Žádné hodnocení
Soubisesaus
Žádné hodnocení
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Žádné hodnocení
Karamelpudding
1h
Vloeibare karamel
25min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Gegratineerde coquilles
25min
Peperkoekkoekjes
2 godz. 20 min