Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g aardappelen, geschild, in stukken gesneden, die passen in de invoeropening van de Cutter
- 100 g Gruyère kaas, in stukken gesneden (3 cm)
- 1 knoflookteentje
- 400 - 500 g room, min. 30% vet
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1770 kJ / 423 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 386 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Karameltaart
3h 50min
Pancake muffins met banaan en chocolade
30 Min
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Zeevruchtennat met champagne
Žádné hodnocení
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 godz.
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min
Ovenburger
1 godz. 45 min
Geraspte wortelsalade
10min
Portugees crème brûlée
25min
Gegratineerde coquilles
25min
Scampi cajun citroen pasta
30 Min