Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g olijfolie
- 200 g uien, in vieren gesneden
- 120 - 150 g wortelen, in plakjes (1 cm)
- 50 - 70 g selderstengels, in stukken (0,5 cm)
- 50 g witte wijn
- 800 g kalkoen, in stukken (4 cm)
- 1 ½ tl Dijon mosterd
- ¾ - 1 ¼ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 2 - 3 takjes verse tijm
- 750 g kippenbouillon (zie tips)
- 150 g spekblokjes
- 250 g verse champignons, in vieren gesneden
- 200 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 10 g maïzena (zetmeel)
- 1 ½ tl graanmosterd
- 1 el verse peterselie, fijngehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2404 kJ / 574 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 980 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
200 g prei fruiten
20 分钟
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Rundvlees Stroganoff
1h
Roergebakken champignons
55min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Champignon en feta strudel met spinazie
1 Std. 45 Min
Soubisesaus
Žádné hodnocení
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min