Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g olijfolie
- 200 g uien, in vieren gesneden
- 120 - 150 g wortelen, in plakjes (1 cm)
- 50 - 70 g selderstengels, in stukken (0,5 cm)
- 50 g witte wijn
- 800 g kalkoen, in stukken (4 cm)
- 1 ½ tl Dijon mosterd
- ¾ - 1 ¼ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 2 - 3 takjes verse tijm
- 750 g kippenbouillon (zie tips)
- 150 g spekblokjes
- 250 g verse champignons, in vieren gesneden
- 200 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 10 g maïzena (zetmeel)
- 1 ½ tl graanmosterd
- 1 el verse peterselie, fijngehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2404 kJ / 574 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 980 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Chocolade pudding zonder bloem
35min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Champagne en bessen trifle
3h 40min
Frittata met gestoomde aardappelen
1h 15min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Viscurry
35min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 Std. 5 Min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h