
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g olijfolie
- 200 g uien in vieren gesneden
- 120 - 150 g wortelen in plakjes (1 cm)
- 50 - 70 g selderstengels in stukken (0,5 cm)
- 50 g witte wijn
- 1 ½ tl Dijon mosterd
- ¾ - 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 750 g kippenbouillon (zie tips)
- 2 - 3 takjes verse tijm
- 800 g kalkoen in stukken (4 cm)
- 10 g olijfolie
- 150 g spekblokjes
- 250 g verse champignons in vieren gesneden
- 200 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 1 el verse peterselie fijngehakt
- 10 g maïzena (zetmeel)
- 1 ½ tl graanmosterd
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 574 kcal / 2404 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 44 g
- Sacharidy
- 6 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Sodík
- 980 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zeevruchtenstoofpot
1hod. 5min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Groene pepersaus
20min
Vislasagne met asperges en prei
1hod. 30min
Rundvlees Stroganoff
1hod.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1hod.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1hod. 40min
Kipfricassee
Žádné hodnocení