Zařízení & příslušenství
Stoofvlees
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 10min.
8 porties
Suroviny
-
olijfolie40 g
-
teentjes knoflook in tweeën gesneden2
-
rundsstoofvlees in stukken gesneden (5-6 cm)800 g
-
ui gehalveerd200 g
-
boter30 g
-
stout bier of ander bruin bier (Kasteelbier, Sint-Bernardus, Orval, Rochefort, ...)400 g
-
vleesbouillonpasta of vleesbouillonblokje1 tl
-
bruine suiker (optioneel)1 el
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
tijm, verse2 takjes
-
zout1 snuifje
-
peper, gemalen1 tl
-
wit brood1 sneetje
-
mosterd1 el
-
azijnscheutje
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
1021.4 mg
Protein
36.6 g
Kalorie
1717 kJ /
410 kcal
Tuk
17.4 g
Vláknina
4.8 g
Nasycený tuk
3.6 g
Sacharidy
25.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Dit is Belgisch!
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Ananas Dessert met Meringue
25min.
Speltbrood
Žádné hodnocení
Nasi Goreng
40min.
Chocolade-Sinaasappel Posset
5hod. 40min.
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Žádné hodnocení
Butter Chicken
1hod.
Spaghetti Bolognese
40min.
Bouillabaisse
Žádné hodnocení
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min.
Pompoensoep met room
35min.
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1hod. 30min.
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min.