Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tapenade di olive
- 50 g di Parmigiano reggiano a tocchetti
- 100 g di olive denocciolate
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- ½ - 1 peperoncino rosso piccante, lungo tagliato a metà per il lungo, privato dei semi, a pezzi (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
Crostini alle olive
- 12 fette di baguette tagliate in diagonale
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 982.8 kJ / 234.9 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 33.7 g
- Tuk
- 7.7 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 583.2 mg
Alternativní recepty
Schiacciata mediterranea
1u.
Tarte tatin ai pomodori
50min
Crostata integrale salata con salsa di cipolle
1h 10min
Insalata di fagioli e cipolla di Tropea
45 min
Lasagne all'amatriciana
2u.
Insalata con pesche con vinaigrette ai mirtilli
20min
Crostata salata con pere, Brie e prosciutto
1h 30 min
Insalata di fragole, asparagi e Feta
40min
Bicchierini dolci alle albicocche
1h 15min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1u.
Tubettini alla maiorese
55min
Tartine tonno e ceci
30min