Crostini di pane con tapenade

Crostini di pane con tapenade

4.7 26 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 25min.
12 fette

Suroviny

Tapenade di olive
  • 50 g di Parmigiano reggiano a tocchetti
  • 100 g di olive denocciolate
  • 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 2 spicchi di aglio
  • ½ - 1 peperoncino rosso piccante, lungo tagliato a metà per il lungo, privato dei semi, a pezzi (2 cm)
  • 40 g olio extravergine di oliva
Crostini alle olive
  • 12 fette di baguette tagliate in diagonale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 583.2 mg
Protein 7.3 g
Kalorie 982.8 kJ / 234.9 kcal
Tuk 7.7 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 1.8 g
Sacharidy 33.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...