Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tapenade di olive
- 50 g di Parmigiano reggiano a tocchetti
- 100 g di olive denocciolate
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- ½ - 1 peperoncino rosso piccante, lungo tagliato a metà per il lungo, privato dei semi, a pezzi (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
Crostini alle olive
- 12 fette di baguette tagliate in diagonale
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 982.8 kJ / 234.9 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 33.7 g
- Tuk
- 7.7 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 583.2 mg
Alternativní recepty
Verdure in crosta di uova e formaggio
40min
Sformatini verdure e yogurt
40min
Uova in cocotte in salsa saporita
30 min
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1u.
Cirighet
30 min
Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)
1h 10 min
Vermicelli di scammaro
30 min
Quiche di patate e cipolle
55min
Tapenade
10 Min
Bruschette saporite
40min
Empanadas vegetariane
1 godz. 30 min
Bicchierini ricotta e amarene
20min