Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à choux
- 100 g d'eau
- 30 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café rase de sucre en poudre
- 60 g de farine de blé
- 2 œufs
La chantilly
- 350 g de crème liquide entière, très froide
- 2 c. à soupe de mascarpone, très froid
- 35 g de sucre glace
- ½ gousse de vanille, les graines seulement
La garniture
- 125 g de fraises, coupées en cubes
- 1 c. à soupe de sucre vanillé
- 10 fraises, en lamelles
- sucre glace, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1356 kJ / 324 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Paris-brest aux fraises
1h 45min
Ganache fraise rhubarbe pour macarons
15min
Couronne de choux à la vanille et fruits exotiques
2h 30min
Choux vanille-fraise
7h 15min
Chouquettes à la crème pralinée
2h 15 min
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5h 10min
Biscuit roulé aux fraises
3h
Mille-feuille à la crème pâtissière
5h
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2h 45min
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Choux à la crème
1j 5 menit
Petites chouquettes
40min