Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g jasmine rice
- 360 g boiling water, plus extra to soak
- 100 g Indonesian red spice paste, room temperature
- 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 50 g fresh grated coconut
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground star anise
- ½ tsp nutmeg
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cloves
- 800 g beef chuck steak, cut into pieces (5 x 5 x 2 cm)
- 500 g coconut milk
- 4 fresh salam leaves
- 7 makrut lime leaves
- 20 g palm sugar
- 1 ½ tsp sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4164.4 kJ / 995.3 kcal
- Protein
- 53.7 g
- Sacharidy
- 85.3 g
- Tuk
- 43.6 g
- Nasycený tuk
- 31 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 1130.7 mg
Alternativní recepty
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 Min
Chilli Oil
1 godz. 25 min
Indonesian yellow spice paste
40 Min
Lamb biryani with vegetable curry
1h 30 min
Indonesian white spice paste
35 dk
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25min
Pina colada mocktail
5 Min
Indonesian red spice paste
45 Min
Thai red chicken curry and rice
40 Min
Hainanese chicken and rice
1h 50 min
Madurese chicken satay
1h 30 min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 Min