Beef Rendang
TM6 TM5

Beef Rendang

4.7 (9 hodnocení)

Suroviny

  • 300 g jasmine rice
  • 360 g boiling water, plus extra to soak
  • 100 g Indonesian red spice paste, room temperature
  • 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
  • 50 g fresh grated coconut
  • ½ tsp ground cumin
  • ½ tsp ground star anise
  • ½ tsp nutmeg
  • ½ tsp ground cinnamon
  • ½ tsp ground cloves
  • 800 g beef chuck steak, cut into pieces (5 x 5 x 2 cm)
  • 500 g coconut milk
  • 4 fresh salam leaves
  • 7 makrut lime leaves
  • 20 g palm sugar
  • 1 ½ tsp sea salt

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
4164.4 kJ / 995.3 kcal
Protein
53.7 g
Sacharidy
85.3 g
Tuk
43.6 g
Nasycený tuk
31 g
Vláknina
4.3 g
Sodík
1130.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty