Zařízení & příslušenství
Beef Rendang
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 35min.
4 portions
Suroviny
-
jasmine rice300 g
-
boiling water plus extra to soak360 g
-
Indonesian red spice paste room temperature100 g
-
Indonesian yellow spice paste room temperature100 g
-
fresh grated coconut50 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground star anise½ tsp
-
nutmeg½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cloves½ tsp
-
beef chuck steak cut into pieces (5 x 5 x 2 cm)800 g
-
coconut milk500 g
-
fresh salam leaves4
-
makrut lime leaves7
-
palm sugar20 g
-
sea salt1 ½ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1130.7 mg
Protein
53.7 g
Kalorie
4164.4 kJ /
995.3 kcal
Tuk
43.6 g
Vláknina
4.3 g
Nasycený tuk
31 g
Sacharidy
85.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Beef Rendang
1hod. 30min.
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1hod.
Indonesian red spice paste
45min.
Indonesian yellow spice paste
40min.
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min.
Indonesian white spice paste
35min.
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1hod.
Madurese Chicken Satay
1hod. 30min.
Beef Rendang
1hod. 35min.
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min.
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25min.
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1hod. 45min.