Zařízení & příslušenství
Beef Rendang
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 35min.
4 portions
Suroviny
-
jasmine rice300 g
-
boiling water plus extra to soak360 g
-
Indonesian red spice paste room temperature100 g
-
Indonesian yellow spice paste room temperature100 g
-
fresh grated coconut50 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground star anise½ tsp
-
nutmeg½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cloves½ tsp
-
beef chuck steak cut into pieces (5 x 5 x 2 cm)800 g
-
coconut milk500 g
-
fresh salam leaves4
-
makrut lime leaves7
-
palm sugar20 g
-
sea salt1 ½ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1130.7 mg
Protein
53.7 g
Kalorie
4164.4 kJ /
995.3 kcal
Tuk
43.6 g
Vláknina
4.3 g
Nasycený tuk
31 g
Sacharidy
85.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min.
KL Hokkien Noodles
35min.
Chinese-style beef stew
3hod. 30min.
Authentic Pad Thai
40min.
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter)
Žádné hodnocení
Yellow chicken curry with rice
1hod.
Indonesian yellow spice paste
40min.
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min.
Beef Rendang
1hod. 35min.
Mee Goreng Mamak
20min.
Sri Lankan red beef curry with rice
1hod. 40min.
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min.