
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g jasmine rice
- 360 g boiling water plus extra to soak
- 100 g Indonesian red spice paste room temperature
- 100 g Indonesian yellow spice paste room temperature
- 50 g fresh grated coconut
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground star anise
- ½ tsp nutmeg
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cloves
- 800 g beef chuck steak cut into pieces (5 x 5 x 2 cm)
- 500 g coconut milk
- 4 fresh salam leaves
- 7 makrut lime leaves
- 20 g palm sugar
- 1 ½ tsp sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 995.3 kcal / 4164.4 kJ
- Protein
- 53.7 g
- Tuk
- 43.6 g
- Sacharidy
- 85.3 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 31 g
- Sodík
- 1130.7 mg
Alternativní recepty
Tropical mocktail
10min
Indonesian red spice paste
45min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Indonesian yellow spice paste
40min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Indonesian white spice paste
35min
All in one bowl bolognese
40min
Japanese sizzling hotplate tofu
45min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Madurese chicken satay
1hod. 30min
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1hod. 45min
Chilli and cheese nachos
35min