Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g água
- 2 c. chá de sal
- 800 g batatinha nova cortada em quartos
- 6 ovos
- 400 g ervilhas descongeladas
- 3 pés de hortelã, só as folhas
- 30 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 200 g cebola roxa cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 300 g atum em lata, escorrido
- 30 g vinagre
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1618.1 kJ / 386.7 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Sacharidy
- 37.3 g
- Tuk
- 14.1 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Sodík
- 1071.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de entulho com tortellini
30 min
Salada de arroz com atum
35 min
Crepes de frango com milho
1h 15 min
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1h 30min
Frango à Gomes de Sá
1h 20 min
Doce de morangos e chocolate - TM6
20min
Salada de massa de verão
30 min
Lombo de porco à brasileira
2u. 25min
Sopa de macarrão
35 min
Lasanha de curgete e pimentos
1h 15 min
Rolo de carne oriental
1h
Pernas de frango com favas e molho de tomate
1h 45 min