Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g água
- 2 c. chá de sal
- 800 g batatinha nova cortada em quartos
- 6 ovos
- 400 g ervilhas descongeladas
- 3 pés de hortelã, só as folhas
- 30 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 200 g cebola roxa cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 300 g atum em lata, escorrido
- 30 g vinagre
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1618.1 kJ / 386.7 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Sacharidy
- 37.3 g
- Tuk
- 14.1 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Sodík
- 1071.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bifes de atum com molho de tomate
30 min
Salada de arroz com atum
35min
Omelete de claras com curgete
30 min
Menu: Massa de atum gratinada e mousse de amora
1 Std.
Arroz de costeleta de porco ao estilo de Hong Kong
1 Std. 30 Min
Zoodles à Bolonhesa - TM6
40 Min
Arroz de cenoura
30 min
Fusilli com frango e azeitonas
50min
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1 Std. 10 Min
Rolinhos de frango ao vapor com arroz de ervilhas
50min
Arroz de ervilhas com salsichas
30 min
Fusilli com frango no forno
35min