Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g arroz p/ sushi
- 200 g frango cortado em cubos (2 cm aprox.)
- 50 g cenoura cortada em rodelas finas (2 mm aprox.)
- 70 g ervilhas
- 50 g milho doce em lata escorrido
- 1 c. sopa de caldo de legumes caseiro
- 1 c. chá de caril em pó
- 1 c. chá de cominhos em pó
- ½ c. chá de coentros em pó
- 20 g azeite
- 1 c. chá de açúcar
- ½ c. chá de sal
- 380 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 3 pés de coentros, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1754.9 kJ / 419.4 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 344.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peru com ananás e chucrute
45 Min
Cozer 1100 g de almôndegas
40 Min
Frango com gengibre, arroz e molho de amendoim
1 Std.
Guisado de carne de porco com grão, legumes e cuscuz
1 Std.
Arroz de tomate e legumes
1 Std. 15 Min
Menu: Caril de bacalhau e grão com arroz e bolo de laranja a vapor
55min
Arroz de cenoura
30 Min
Guisado de porco com puré de batata
9hod.
Arroz de costeleta de porco ao estilo de Hong Kong
1h 30min
Arroz de frango
50 Min
Jardineira de frango
35min
Almôndegas com legumes estufados
45 Min