Kompatibilní verze
Filetto di rombo allo champagne con gratin dauphinois
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gratin di patate dauphinois
- 800 g di patate
- 200 g di Gruviera a tocchetti
- 300 g di latte intero
- 1 pizzico di noce moscata
- 200 g di panna da cucina
- 1 pizzico di sale
- 2 uova
- burro q.b.
Salsa allo champagne
- 40 g di senape
- 200 g di Champagne
- 60 g di formaggio fresco spalmabile
Rombo
- 500 g di acqua
- 4 filetti di rombo
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3810.6 kJ / 910.8 kcal
- Protein
- 57.7 g
- Sacharidy
- 46.8 g
- Tuk
- 50.2 g
- Nasycený tuk
- 27 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 1065.3 mg
Alternativní recepty
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 min
Fideuá di polpo
1h 10 min
Astice in bella vista
1 Std. 15 Min
Tartine di pane alla menta
4h 10min
Bocconcini di maiale con uvetta e pinoli
45 min
Spaghetti al limone con salmone marinato
50 min
Cioccolato e rafano di Antonia Klugmann
13h 30 min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1 Std. 35 Min
Mousse di scampi e sogliole
35 min
Vinaigrette orientale al coriandolo
10 Min
Paté ai due salmoni
1 Std.
Acuka (Patè di noci e spezie)
10 Min