Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di farina di mais bianca bramata
- 750 g di acqua
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 1 spicchio di aglio
- 4 carciofi, puliti e a fettine
- 1 pizzico di sale
- 70 g di vino bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1471.7 kJ / 351.8 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 51.8 g
- Tuk
- 12.5 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 8.3 g
- Sodík
- 606 mg
Alternativní recepty
Zabaione (TM6)
15min
Vellutata ai baccelli di piselli
35min
Minestra di castagne
1h 40min
Purè di sedano rapa con crumble di pomodori secchi
50min
Zucca spaghetti ripiena con arachidi
1h
Tortino di cardi alla fiorentina
1h 30min
Pasticcio di maccheroni alla ferrarese
2 godz. 50 min
Topinambur alla menta sottovuoto
2 Std. 10 Min
Brisèe con broccoletti e bacon
1h 30min
Zabaione allo spumante
15min
Torta alle bietole
3h
Risotto ai carciofi e bottarga
40min