Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta al vino
- 100 g di vino bianco
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
Farcitura
- 5 g di burro
- 8 capesante, il frutto lavato e tamponato con carta assorbente
- 300 g di acqua
- 150 g di cipolle borettane in quarti
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 4 uova
- 1 tuorlo
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 1 cucchiaino colmo di sale
Terminare la preparazione
- 200 g di Fontina a fettine sottili
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1435 kJ / 343 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 23.3 g
- Tuk
- 22.1 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frozen yogurt cheesecake ai mirtilli
12sa 30 dk
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30min
Torta salata agli spinaci
1h 30min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55min
Fougasse
12 Std. 50 Min
Sformatini di fiori di zucca
1h 30min
Tortelli di ricotta e melanzane
1h 20min
Tortelli verdi
3 Std. 30 Min
Torta salata ai porri e cumino nero
1h 20min
Salsa ai capperi
10min
Mozzarella in carrozza con puntarelle
5 Std. 35 Min
Tortelli di zucca mantovani
2h 30min