
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta al vino
- 100 g di vino bianco
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
Farcitura
- 5 g di burro
- 8 capesante il frutto lavato e tamponato con carta assorbente
- 300 g di acqua
-
150
g di cipolle borettane in quarti
nebo 150 g di cipolle borettane confezionate, in agrodolce e in quarti - 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 4 uova
- 1 tuorlo
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 1 cucchiaino colmo di sale
Terminare la preparazione
- 200 g di Fontina a fettine sottili
- 2 rametti di timo fresco le foglioline
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 343 kcal / 1435 kJ
- Protein
- 14.3 g
- Tuk
- 22.1 g
- Sacharidy
- 23.3 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Finocchi ripieni al cous cous
1hod.
Gnocchi di zucca gialla
1hod. 5min
Cozze e vongole in crema di porri
1hod.
Strüdel ai frutti di bosco
2hod.
Focaccia alla farina di farro
Žádné hodnocení
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35min
Pomodori ripieni di ricotta e feta
50min
Creme brûlée (senza lattosio)
25min
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45min
Quiche di porro
1hod. 45min
Muffin integrali alle prugne
30min
Gnocchi di spinaci
55min