Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta al vino
- 100 g di vino bianco
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
Farcitura
- 5 g di burro
- 8 capesante, il frutto lavato e tamponato con carta assorbente
- 300 g di acqua
- 150 g di cipolle borettane in quarti
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 4 uova
- 1 tuorlo
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 1 cucchiaino colmo di sale
Terminare la preparazione
- 200 g di Fontina a fettine sottili
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1435 kJ / 343 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 23.3 g
- Tuk
- 22.1 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pomodori gratinati
1h 10min
Torta salata spinaci e pomodori (vegan)
1hod. 30min
Torta salata al tonno e ciliegini
1hod. 30min
Pomodori ripieni al tonno
40min
Sformatini di finocchi
1hod. 30min
Sformato di finocchi
1h
Sformato di cardi
1h
Tramezzino con patè di carciofini, crema di ricotta e bresaola
20 min
Crostini con purea di melanzane e filetti di peperone
35min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1h
Lasagne di mare (per 2 persone)
1h 40min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1hod. 30min