Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de lait entier
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 5 jaunes d'œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 350 g de crème liquide entière, très froide
- 100 g de cassonade
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2229.4 kJ / 532.8 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 44.1 g
- Tuk
- 38 g
- Nasycený tuk
- 22.1 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 63.6 mg
Ve sbírkách
-
Basiques - Yaourts et crèmes dessert 9 recept, Francie
-
Ma Cuisine 196 recept, Španělsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Švýcarsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 239 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Švýcarsko
-
Ma cuisine au quotidien 196 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Kanada
-
Petits plaisirs coupables 10 recept, Francie
Alternativní recepty
Petits pots de crème au chocolat
40 Min
Iles flottantes
1 Std.
Crème caramel
3 Std.
Mousse au chocolat
3 Std. 20 Min
Crème fouettée
10 Min
Tarte meringuée au citron
1 Std. 10 Min
Crème pâtissière
15 Min
Mousse aux fruits rouges
5 Std.
Crème anglaise
10 Min
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1 Std. 15 Min
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Pâte à chou
2 Std.