Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů choriza, na kousky
- 200 gramů ementálu, na kousky
- 350 gramů vody
- ¾ kostky čerstvého droždí (30 gramů)
- 300 gramů polohrubé mouky
- 300 gramů hladké mouky, plus navíc na pomoučnění
- 1 čajová lžička soli
- 40 gramů máku
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 881 kJ / 211 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ředkvičková omáčka s křenem
Žádné hodnocení
Sambal Oelek
15min
Cibulovo-ricottové muffiny se šalvějí
1h
Špaldové rizoto s liškami
30min
Vitello tonato
2 Std.
Jogurtový dezert s kiwi a vlašskými ořechy
10 min
Králík s černou omáčkou
55 Min
Špenátový salát s ředkvičkami a zakysanou smetanou
15min
Salsa s chilli a ananasem
Žádné hodnocení
Pivní rizoto s houbami
45min
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1h
Pomazánka s tvarůžky a chilli papričkou
10 min