Zařízení & příslušenství
Makové houstičky s chorizem
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 30min.
18 kusů
Suroviny
-
250 gramů choriza na kousky
-
200 gramů ementálu na kousky
-
350 gramů vody
-
¾ kostky čerstvého droždí (30 gramů)
-
300 gramů polohrubé mouky
-
300 gramů hladká mouka plus navíc na pomoučnění
-
1 čajová lžička soli
-
40 gramů máku
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
10 g
Kalorie
881 kJ /
211 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
1.7 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Mák
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Okurkové pickles
Žádné hodnocení
Bramborová hnízda s crème fraîche a uzeným lososem
2hod. 40min.
Gravlax z lososa s pohankovými bliny
48hod.
Béarnská omáčka
20min.
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20min.
Cuketovo-mátový salát
10min.
Kuřecí galantina s jogurtovo-koprovým dresinkem
3hod. 25min.
Lososové placičky plněné sýrem gruyère se salátem
1hod. 5min.
Lehký bramborový salát s jablky a koprem
1hod.
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
1hod.
Bavorské knedlíky s bazalkou
20min.
Liptovská pomazánka
5min.