Zařízení & příslušenství
Kachna 5 vůní s houbami, asijskou zeleninou a rýží
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 5min.
4 porce
Suroviny
-
15 gramů zázvoru, čerstvého oloupaného, na tenké plátky (2-3 mm)
-
2 stroužky česneku
-
½ - 1 červená chilli paprika, čerstvá bez semínek
-
700 gramů kuřecích prsou, s kůží700 gramů kachní prso, s kůží
-
2 - 3 polévkové lžíce čínského koření 5 vůní kupovaného nebo domácího (viz tip), dle chuti
-
2 špetky soli, jemné plus extra dle chuti
-
1200 gramů vody
-
2 zeleninové bujóny2 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty domácí
-
80 gramů sójové omáčky
-
200 gramů bílé dlouhozrnné rýže
-
200 gramů čínského zelí, na kousky200 gramů pak choi, čínského zelí na kousky
-
100 gramů brokolicových růžiček na kousky (2 cm)
-
250 gramů čerstvých hub na plátky
-
2 čajové lžičky sezamového oleje tmavého (10 gramů)
-
3 - 4 polévkové lžíce medu (cca 80 gramů)
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
42 g
Kalorie
2512 kJ /
600 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
6.5 g
Sacharidy
60 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Skvělá chuť
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2h 45min
Sladkokyselá, pomalu vařená vepřová žebírka
2h 25min
Pekingské kuře
50min
Malajské kokosové kuře
10h
Polévka Tom Yum
15min
Rychlá asijská hovězí polévka
40min
Kuře po asijsku s rýží a zeleninou
40min
Hovězí kari s kokosovými roti (Kuruma Iraichchi)
2h 10min
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45min
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2h 5min
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1h 20min
Kari nudle s vepřovým masem
45min