Zařízení & příslušenství
Kachna 5 vůní s houbami, asijskou zeleninou a rýží
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 5min.
4 porce
Suroviny
-
15 gramů zázvoru, čerstvého oloupaného, na tenké plátky (2-3 mm)
-
2 stroužky česneku
-
½ - 1 červená chilli paprika, čerstvá bez semínek
-
700 gramů kuřecích prsou, s kůží700 gramů kachní prso, s kůží
-
2 - 3 polévkové lžíce čínského koření 5 vůní kupovaného nebo domácího (viz tip), dle chuti
-
2 špetky soli, jemné plus extra dle chuti
-
1200 gramů vody
-
2 zeleninové bujóny2 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty domácí
-
80 gramů sójové omáčky
-
200 gramů bílé dlouhozrnné rýže
-
200 gramů čínského zelí, na kousky200 gramů pak choi, čínského zelí na kousky
-
100 gramů brokolicových růžiček na kousky (2 cm)
-
250 gramů čerstvých hub na plátky
-
2 čajové lžičky sezamového oleje tmavého (10 gramů)
-
3 - 4 polévkové lžíce medu (cca 80 gramů)
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
42 g
Kalorie
2512 kJ /
600 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
6.5 g
Sacharidy
60 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Skvělá chuť
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40min.
Chřestový salát s mangem
35min.
Kuřecí dochucovací pasta
45min.
Muffiny z listového těsta s lososem a avokádem
35min.
Telecí závitky s nivou a sýrovou omáčkou
55min.
Vepřová panenka na korejský způsob s rýžovým salátem
40min.
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2hod. 20min.
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30min.
Tatarák po francouzsku
1hod. 10min.
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40min.
Zapečená vepřová panenka s brokolicí a těstovinami
1hod. 15min.
Čevapčiči s tzatziki
30min.