Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g d'huile d'olive
-
1
cube de bouillon de volaille émietté
nebo 1 c. à café bombée de fond de volaille maison - 1 pincée d'ail en poudre
- 1 c. à café d'origan déshydraté
-
100
g de chorizo, coupé en rondelles
nebo 100 g de lardons - 80 g de champignons de Paris en conserve, égouttés et coupés en lamelles
-
300
g de sauce tomate maison
nebo 300 g de sauce tomate en conserve, type sauce italienne - 600 g d'eau
- 300 g de pâtes sèches, type penne
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1270 kJ / 303 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
-
BEST OF - Back to school 17 recept, Francie
-
Choix des portions - Best of 100 recept, Francie
-
Ma Cuisine 196 recept, Švýcarsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Španělsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 239 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Švýcarsko
-
Ma cuisine au quotidien 196 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Kanada
Alternativní recepty
Coquillettes chorizo-comté
15min
Pâtes au thon
30 min
Risotto à la viande hachée
45 min
Riz à la tomate
30 min
Timbale milanaise
55min
Pipe rigate gratinés
1 godz.
Gratin de pâtes
25min
Spaghetti carbonara
40min
Gratin de macaronis au poulet
45 min
Chèvre-poivron
15min
Gratin de pain au reblochon
35min
Farfalle aux olives et à la mozzarella
30 min