Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
TM6

Delikatne rumienienie kurczaka i boczku

4.8 (30 hodnocení)

Suroviny

  • 10 g oleju
    nebo 10 g oliwy z oliwek
  • 50 g surowego boczku, bez kości, bez skóry, pokrojonego w 1 cm kostkę
  • 250 g mięsa z udka kurczaka, bez skóry, bez kości, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
    nebo 250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym

Nutriční hodnoty
na 1 porcja
Kalorie
2729 kJ / 652 kcal
Protein
63 g
Sacharidy
0 g
Tuk
44 g
Nasycený tuk
15 g
Vláknina
0 g
Sodík
1050 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty