Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)
TM6

Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)

4.5 (46 hodnocení)

Suroviny

  • 20 g oleju
    nebo 20 g oliwy z oliwek
  • 1 ząbek czosnku
    nebo 20 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
  • 250 g mięsa z udka kurczaka, bez skóry, bez kości, pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym
    nebo 250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym

Nutriční hodnoty
na 1 porcja
Kalorie
1878 kJ / 449 kcal
Protein
59 g
Sacharidy
3 g
Tuk
22 g
Nasycený tuk
2 g
Vláknina
0.2 g
Sodík
167 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty