Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de gruyère, coupé en morceaux
- 500 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 20 g de beurre
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de farine de blé
- 900 g d'eau
-
1
cube de bouillon de volaille
nebo 1 c. à café bombée de fond de volaille - 12 tranches de pain rassis ou de baguette
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1255 kJ / 300 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
-
Basiques - Soupes et veloutés 9 recept, Francie
-
Ma Cuisine 196 recept, Švýcarsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Španělsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Švýcarsko
-
Ma cuisine au quotidien 196 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 239 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Kanada
-
Nos soupes qui réchauffent 14 recept, Francie
Alternativní recepty
Soupe à l'oignon
50min
Soupe de laitue
35min
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35min
Velouté de champignons
20 Min
Crème de courgette au bleu
25 Min
Soupe de haricots blancs
20 Min
Potage Saint-Germain
45min
Potage au poireau
30min
Velouté de tomate
30min
Soupe à l'ail
40min
Gratinée aux oignons
50min
Soupe au lait
20 Min