Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de gruyère, coupé en morceaux
- 500 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 20 g de beurre
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de farine de blé
- 900 g d'eau
-
1
cube de bouillon de volaille
nebo 1 c. à café bombée de fond de volaille - 12 tranches de pain rassis ou de baguette
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1255 kJ / 300 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
-
Ma Cuisine 196 recept, Španělsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Švýcarsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Kanada
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Švýcarsko
-
Ma cuisine au quotidien 239 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 196 recept, Francie
-
Nos soupes qui réchauffent 14 recept, Francie
-
Soupes et veloutés 9 recept, Francie
Alternativní recepty
Potage au poireau
30min
Crème de chou-fleur
40min
Velouté de tomate
30min
Velouté de champignons
20 Min
Tourin à l'ail
25 Min
Soupe à l'ail
40min
Gratinée aux oignons
50 Min
Soupe de laitue
35min
Potage Saint-Germain
45min
Soupe à l'oignon
50 Min
Velouté de courgette
25 Min
Crème de courgette au bleu
25 Min