Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 180 g
- Kalorie
- 3107 kJ / 742 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 56 g
- Vláknina
- 9.5 g
Alternativní recepty
Sucre glace
5 min
Génoise
1h 50 min
Glaçage miroir au chocolat noir
12 Std.
Eclair au chocolat
1 Std. 15 Min
Crème pâtissière
15 min
Fraisier
12sa 45 dk
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1 Std. 15 Min
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2 godz. 30 min
Glaçage royal (Glace royale)
5 min
Pâte à chou
2 Std.
Génoise au chocolat
45 Min
Biscuit roulé
1h 50 min