Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 730 g water
- 300 g chestnut mushrooms, quartered
- 20 g olive oil
- 40 g shallots, cut in pieces (1 cm)
- 30 g unsalted butter, diced
- 100 g fresh spinach leaves
- 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, 17-18 minutes cooking time)
- 60 g white wine
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1994.7 kJ / 476.8 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 70.1 g
- Tuk
- 14.9 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 560.4 mg
Alternativní recepty
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Pea and Mint Risotto
40 Min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Portuguese Leeks
45 Min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Risotto with Broccoli Rabe
30 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min
Fennel Risotto
35 Min