Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 250 g asparagus
- 50 g shallots, halved
- 20 g olive oil
- 200 g dry white wine
- 250 g risotto rice (e.g. arborio, Carnaroli)
- 450 g boiling water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- 20 g unsalted butter, diced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1790.5 kJ / 427.9 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 56.2 g
- Tuk
- 13.3 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 521.4 mg
Alternativní recepty
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Fennel Risotto
35 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min