Zařízení & příslušenství
Asparagus Risotto
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
asparagus250 g
-
shallots halved50 g
-
olive oil20 g
-
dry white wine200 g
-
risotto rice (e.g. arborio, Carnaroli)250 g
-
boiling water450 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter diced20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
521.4 mg
Protein
11.3 g
Kalorie
1790.5 kJ /
427.9 kcal
Tuk
13.3 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
5.9 g
Sacharidy
56.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Garlic and White Bean Stew
50min.
Risotto with Parmesan Cheese
30min.
Creamy Courgette Soup
25min.
Courgette and Feta Risotto
30min.
Springtime Risotto
55min.
Risotto with Broccoli Rabe
30min.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.
Tuscan Bean Soup
50min.
Mushroom and Spinach Risotto
55min.
Pea and Mint Risotto
40min.
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min.
Mushroom Risotto
30min.