花生豆腐

花生豆腐

2.8 9 rating
Příprava 5min.
Celkový 3hod. 15min.
500 克

Suroviny

  • (烹煮和混蓮藕粉用)
    450 克
  • 花生仁 生花生,浸泡3小時
    70 克
  • 蓮藕粉 細粉
    3 大匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 500 克

Protein 42 g
Kalorie 434 kJ / 20 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 278 g
Sacharidy 0 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...