
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de parmesan en morceaux (3 cm)
- 1 échalote (env. 30 g)
- 40 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive
- 320 g de riz risotto, tout type (p. ex. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes de cuisson
- 60 g de vin blanc, sec
- 820 g d'eau
-
1
c. à café bombée de bouillon de légumes en pâte
nebo 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) - ½ - 1 c. à café de sel selon vos goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 433 kcal / 1812 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 63 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Focaccia aux tomates cerises
2h
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50min
Risotto alla milanese
30min
Crème glacée aux fruits
5min
Mousse au thon
5min
Guacamole
5min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Polenta
1h
Cake marbré - Varoma
1h 10min
Focaccia aux tomates
40min
Risotto aux bolets et au brie
35min