Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 300 g de farine
- 3 œufs
- 100 g de lait
- 50 g d'eau
- 2 c. à café de sel
- 2 l d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1381 kJ / 330 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 55.8 g
- Tuk
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Milanais
3 Std.
Rösti bernois
40 min
Petits pains du 1er août
1h 10 min
Pain tessinois
1u. 50min
Knöpflis à l’ail des ours
1h
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Moutarde de Bénichon
40 min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 godz. 40 min
Knöpflis
50 min
Gâteau du Vully
2h 30 min
Cuchaule
2h 30 min
Tresse bernoise
1h 45 min