Zařízení & příslušenství
Cipolle piccanti insaporite
Příprava 10min.
Celkový 20min.
200 g
Suroviny
-
20 g di olio extravergine di oliva
-
200 g di cipolle dorate a fette (0.5 cm)
-
1 - 2 peperoncini piccanti freschi (20 g circa), a rondelle
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 200 g
Sodík
7 mg
Protein
2 g
Kalorie
1037 kJ /
247 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ferragosto insieme
46 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Le basi
25 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Porro insaporito (80 g)
15 λεπτ.
Peperoni e cipolle insaporite
25 λεπτ.
Funghi insaporiti (300 g)
25 λεπτ.
Peperoni insaporiti (200 g)
20 λεπτ.
Melanzane insaporite (400 g)
35 λεπτ.
Melanzane insaporite (200 g)
30 λεπτ.
Porro insaporito (200 g)
20 λεπτ.
Cipolle caramellate (400-500 g)
50 λεπτ.
Cipolle brunite (200 g)
25 λεπτ.
Cipolle dorate (200-300 g)
20 λεπτ.
Cipolle insaporite (300 g)
20 λεπτ.
Cipolle insaporite (200 g)
20 λεπτ.